Spoednummer 06 - 1060 0510
071 - 532 6860

Verloskundigen

Lana de Langen

 

Ik ben sinds 2012 verloskundige nadat ik op de Verloskunde Academie in Rotterdam de opleiding heb afgerond. Ik ben opgegroeid in Oude Wetering. Met veel plezier heb ik altijd gewoond in de gemeente en ik vind het dan ook erg leuk dat ik hier in mijn verloskundigenpraktijk mag werken.

Iedere zwangerschap en bevalling is uniek en ik vind het erg belangrijk dat de zwangere, partner en/of andere betrokkenen een goede ervaring hieraan overhouden. Deze ervaring hoop ik met jullie te bereiken en daarom zie ik jullie graag in de praktijk.

 

Cindy de Groot

 

Ik ben Cindy de Groot, ik woon in Roelofarendsveen en ben opgeleid aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Een verloskundige dat word je niet, dat ben je. Net zoals je geen moeder wordt, maar een moeder bent.. al vanaf het prille begin. Als verloskundige heb ik het voorrecht mee te kijken in het leven van een vrouw (en haar partner) die een kindje krijgt. Ik gebruik mijn kennis en ervaringen om het verloop van deze periode te begeleiden. Ik sta letterlijk naast het gehele proces en heb een signalerende functie. Ik vind het geweldig in mijn eigen regio te kunnen werken, het is prettig de leefomgeving door en door te kennen. Samen met mijn collega vorm ik een hecht team waarin we een geweldige samenwerking hebben met alle andere professionals en ziekenhuizen in de regio.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, ook al is het voor een kleine vraag.. Ik sta altijd voor je klaar!

 

 

Lisa Breman

 

Mijn naam is Lisa Breman.
Ik ben opgegroeid in Rijswijk maar sinds 1,5 jaar woonachtig in Rijnsburg. Ik ben afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskundige Academie in Rotterdam en werkzaam als verloskundige in de regio Leiden. Persoonlijke begeleiding en het luisteren naar wensen van zwangere vrouw en haar partner rondom de zwangerschap, bevalling en het kraambed vind ik het allerbelangrijkste. Ieder zijn eigen wensen, ideeën of tradities waardoor elke bevalling totaal anders is maar altijd weer bijzonder!