Aankondiging nieuwe verloskundige in opleiding

Via deze weg laten wij weten dat Anne v.d. Meer, verloskundige i.o. van 13 maart tot en met 16 mei stage bij ons zal lopen. Hieronder stelt zij zich graag voor.

Beste zwangeren en partners,

Ik ben Anne van der Meer, ik ben 22 jaar en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding verloskunde in Antwerpen, België. Vanaf 15 maart zal ik voor 11 weken stage lopen bij verloskundigenpraktijk Kaag & Braassem!

Ik heb altijd in ziekenhuizen in België stage gelopen, maar ik wil ook heel graag ervaren hoe het is om als 1e lijns verloskundige in Nederland te werken (het is uiteindelijk ook mijn doel om in Nederland aan de slag te gaan). Ik ben heel blij dat de verloskundigenpraktijk Kaag & Braassem mij deze kans geeft!

Jullie kunnen mij tegenkomen bij de zwangerschapscontroles, de bevalling en de kraamvisites. Ik woon zelf ook in Roelofarendsveen, dus wellicht zullen een aantal van jullie mij (her)kennen. Ik heb mijn beroepsgeheim en ik bewaar vanzelfsprekend de privacy van mijn cliënten!

Ik heb er enorm veel zin in! Tot dan!

Anne van der Meer