Aankondiging nieuwe verloskundige in opleiding

Via deze weg kondigen wij graag aan dat er vanaf morgen weer een verloskundige in opleiding aanwezig zal zijn bij ons in de praktijk. Na een flinke stop in de begeleiding i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus kunnen wij eindelijk weer van start met het begeleiden van onze toekomstige collega’s! Dit keer zal Kelsey Helling onze verloskundige in opleiding zijn. Vanaf maandag 13 juli t/m woensdag 19 augustus kunnen jullie haar tegen komen tijdens het spreekuur, bevalling of tijdens het kraambed. Mochten jullie bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van Kelsey kunnen jullie dit uiteraard altijd bij ons aankaarten. Hieronder stelt Kelsey zich graag aan jullie voor:

Goedendag!
Mijn naam is Kelsey Helling. Ik ben 28 jaar oud en ik ben derdejaars student aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik heb een dochter van 5 jaar en wij wonen in Rijnsburg. Ik loop vanaf 13 juli 2020 zes weken stage in deze praktijk. Het kan dus zijn dat je mij tegenkomt tijdens consulten, de bevalling of de kraamtijd!

Ik vind het leuk en leerzaam om zoveel mogelijk te zien en te doen, maar mocht je er bezwaar tegen hebben dat ik bij de afspraak aanwezig ben dan kan je dat altijd aangeven bij de verloskundige.

Bedankt en tot ziens!
Groeten Kelsey