Aankondiging praktijkassistente!

Mijn naam is Chantal Rijsbergen. Ik ben de nieuwe praktijkassistente bij VPKB.

Op meerdere manieren keer ik hiermee terug naar mijn basis. Ik ben een Veense, heb tot 2011 altijd in Roelofarendsveen gewoond. Inmiddels woon ik met mijn gezin al enkele jaren met veel plezier in Leiden.

Mijn werkend leven begon al op 12-jarige leeftijd met “stekkies steken bij de firma v/d Kamp”, een begrip voor vele Veenders. Ik ben altijd aan het werk geweest, maar mijn eerste echte volwassen baan was als administratief medewerkster op de MTS aan de Lammenschans. Later werd ik secretaresse op het Bonaventuracollege hier in Roelofarendsveen. Dat was toen heel goed te combineren met mijn 2 oudste zoons.

Ik heb een uitstap gemaakt naar een baan voor de klas, wat ik zo’n 15 jaar met veel plezier heb gedaan, maar heb gemerkt dat mijn eigen ontwikkeling en die binnen het onderwijsveld steeds verder uit elkaar zijn komen te liggen.

Ik ben sinds enige jaren yogadocent en ik coach mensen die snel overprikkeld raken, bijvoorbeeld bij autisme, ADHD of NAH (niet aangeboren hersenletsel). Daar haal ik veel plezier uit.

Daarnaast was ik op zoek naar een stabiele baan waar ik meer energie uit kon halen. En toen kwam de vacature bij de verloskundigenpraktijk voorbij.

Nog een paar weetjes over mij:

  • ik heb jarenlang bij ZPC Alkemade gezwommen en gewaterpolood
  • ik ben dol op lekker (vegetarisch) eten en goede wijn
  • ik hou van de natuur en van wandelen, met name in Limburg
  • ik ben graag creatief bezig

Ik ben heel blij dat ik de praktijk mag versterken. Ik hoop dat ik een waardevolle toevoeging mag zijn op deze fijne groep verloskundigen, zodat zij nog meer aandacht kunnen hebben voor waar zij goed in zijn.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.