VPKB-baby nieuws!


⠀⠀⠀⠀
Een aantal weken geleden liet ik jullie het nieuws weten zwanger te zijn! Wat is het intens bijzonder dat ik dit proces nu zelf mee mag maken. 
Het gaat heel goed met ons. De eerste helft van de zwangerschap zit erop en recent hebben wij een goede 20 weken echo gehad. Bijzondere mijlpalen! 

Net na het delen van mijn nieuws brak de Corona crisis in nederland uit en moesten wij de noodzakelijke maatregelen in onze zorg met jullie delen. Daardoor heb ik nog geen moment gehad om iedereen ontzettend te bedanken voor alle lieve felicitaties. Lieve woorden, kaartjes en zelfs kadootjes heb ik mogen ontvangen. Ik waardeer dit enorm! Bedankt allemaal! 

Ik zal werken tot eind juni. Daarna start mijn verlof. Mijn kanjers van collega’s Lana, Annelotte en Dominique blijven voor jullie (en mijzelf) klaarstaan, maar dat kunnen zij niet zonder versterking. Daarom laten wij jullie graag weten ontzettend blij te zijn met de komst van Margot Rovers! Vanaf 1 mei zal zij al bij ons starten, dit zodat zij voldoende inwerktijd heeft (en ik het langzaam ‘los’ kan laten 😉) 
Uiteraard stelt zij zich binnenkort aan jullie voor. 

#VPKB #watverloskundigendoen #zwanger #bedankt #bijzonder#verlof #collega #teamVPKB